View Single Post
Old 11 Feb 2004, 13:35   #71
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Impresii

Intrucat Emanuel, pe care era gata-gata sa nu-l vad azi in metrou, mi-a cerut sa detaliez ce nu-mi place, o s-o fac acum. Si nu este vorba de ce nu imi place, fiindca toata revista este foarte bine realizata.
Dar, pentru ca, recunosc, imi place sa fiu carcotas, mi-ar placea ca la prezentarea filmelor comentariile despre filme sa aiba ponderi cat de cat egale. Ma refer aici exclusiv la filmele carora le-au fost acordate mai multe pagini. De exemplu, mai multe vorbe despre Big Fish ar fi fost placute ochiului, acest lucru in comparatie cu, de exemplu, The Last Samurai.
Stirile au fost binevenite, dar, de exemplu, intre coloane, mi s-a parut ca a fost spatiu irosit. Nu ma refer la poze, ci la spatiu gol, de cativa centimetri patrati, care nu spune nimic, care se mai intalneste si in alte pagini. O mai buna concentrare a informatiilor (poze+text), adica o mai buna aranjare in pagina ar fi de dorit.
Sunt carcotas, nu?
Revista insa mi-a placut. Astept momentul in care userii de pe acest forum care stiu ceva despre arta scrierii vor "iesi pe piata". Alaturi de echipa actuala, evident.
[Si, ca sa mai periem putin,] Mult succes in continuare echipei de la revista si lui Emanuel!
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif