Ca scenarist..si mai ales ca facator de replici Tarantino e genial. Ca regizor e un impostor. Insa unul bun...d’aia il si iubim :wink:
Cand am deschis topicul asta citisem de ceva vreme una din variantele timpurii ale scenariului de la KB, varianta pe care am gasit-o destul de jalnica (un fel de reeditare de prost gust a lui ‘True Romance’). Mi se parea imposibil sa scoata cineva un FILM din el. M-am inselat fiindca n-am anticipat o chestie...Kill Bill nu voia sa conteze din punt de vedere al scenariului.
M-au amuzat cativa forumisti care 'au trai' cu intensitate alaturi de ‘The Bride’...de parca n-ar fi clar ca Beatrix ii va hacui pe cei din DiVAS si, in final, Bill insusi si-o va fura . Fiindca filmul nu e despre ‘ce se intampla’ ci despre cum e redat ‘ce se intampla’. KB e un colaj de mijloace de exprimare cinematografica.E dragostea (sau tributul-cum ii spuneti voi) lui Tarantino pentru film.
Anyway... de la Bang-Bang-ul lui Nancy Sinatra de pe genericul alb-negru i-as fi iertat orice lui Kill Bill. Din fericire n-am avut prea multe de iertat