Thread: Roman Polanski
View Single Post
Old 03 Feb 2004, 15:26   #16
marcu
Veteran

marcu

Originally Posted by Leonard Pyron:
Originally Posted by marcu:
Romania are de recunoscut Holocaustul.

Meeei, rabin Marcu mai usor cu inventiile astea politicale care nu ascund decat interese materiale. Te-au trimis cei de la Comunitate ca sa-i convingi pe cei slabi de ingeri? Iliescu a infiintat comisia aia tocmai ca sa se convinga si tantalaii ca tine. Mai usor cu astea ca te scoatem la dat zapada pe cheiul Dambovitzei...
Shalom !

Uite cum se deconspira antisemitzii. Mai baieti, vretzi sa se stie ca Cinemagia e populata de antisemitzi??? Nimic mai simplu, informatia cu citatele respective vor apare in presa scrisa, shi poate atunci moderatorii vor fi mai atentzi cand posteaza mesajele pe site. De ce sunt tolerate atacurile la persoana si declaratiile aceastea scandaloase pentru orice minte normala, minim informata?
Despre Pyron stiu doar ca are un nume foarte expresiv, iar el se grabeste sa ma numeasca "tantalau" pentru ca vrea sa puna evreii sa curatze sapada. E trist, domnule Pyron. Cred ca va trebui sa te identific...
Mi-ar fi placut sa fiu evreu, dar nu sunt, din pacate. Sunt conationalul lui Pyron.
Sa auzim si de minte!