View Single Post
Old 27 Jan 2004, 15:07   #8
marcu
Veteran

marcu

Re: ... Cu prefectura

Originally Posted by Dan Gerose:
Ce are sula cu prefectura ? (Ma iertati pentru exclamatie !) Mi se pare aberant ca, in secolul XXI, noi am ramas cu mentalitatea comunista a unui patriotism gaunos. :evil: Cand vad mesaje in care unii scriu nca si-ar dori ca filmul Cold Mountain sa ia un Oscar pentru ca a fost filmat in Romania, imi vine sa ma urc pe pereti !
Nici un cuvintel ca l-ar fi vazut, ca i-ar fi placut, etc... Nu si nu ! Sa ia Oscar ca a fost turnat in Romania ! Cati stiu, de exemplu, ca Tarantino a turnat Kill Bill in SUA, China si Japonia ? Se vede asta undeva ? Banuiesc ca toti chinezii ii tin pumnii Umei Thurman, sa ia un Oscar, ca s-a filmat la ei ! ABERANT ! :evil:

Dan Gerose, imi pare rau ca n-ai sesizat ironia. Ai sarit sa "pedepsesti" la randul tau proletariceste. Vroiam sa spun ca-mi place cuplul Kidman-Cruise si ca vreau ca, macar unul din ei, sa ia Oscarul in acest an. Din pacate, din cate am aflat chiar acum cateva minute, se pare ca nici n-au fost nominalizati pentru Oscar.
Am vazut ambele filme si mi-au placut. Nu stiam ca ai acest dezavantaj care, oserv, te enerveaza. Stay calm. Sunt aici si daca e vreo nedumerire - intrebati. Altfel, te citesc cu interes.