View Single Post
Old 27 Jan 2004, 11:44   #939
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Demona:
Duuuuuuuuh! Itzi dai seama ca scandal a fost cand la premiera s-au gasit 3 fraiere sa comenteze in timpul filmului. Freak_on_a_Leash a facut cu nervii. Era sa le bata! Apoi a 2-a zi, iar s-a gasit cineva sa comenteze,dar s-au potolit cand restul salii a inceput sa arunce cu popcorn, cornuri, etc, etc, alte chestii dupa ei. In ziua numaru 3, parca Aradu` s-a deshteptat! Aplauze la film, plansete, se radea numai cand era cazul (scenele cu Gimli sau Hobbitzii), ca eu cu Akasha am ramas mute! Ziceam ca suntem intr-o lume paralela. Ziua numaru` 4: Linishte totala...totzi ochi shi urechi. Doar un fraier care statea pe randul din spatele meu, s-a gasit sa spuna ca Elijah Wood a jucat in "Harry Potter". His mistake! Ziua numaru` 5...cred ca nu merg azi la lucru, sa vad filmul...ziua numaru` 6...cred la fel...ziua numaru` 7...la fel...Viitorul: Ashtept sa vad filmul shi la alte cinematografe din Arad...

*System waitin`...*

Eshti bajeta de bajeta... shi asta inseamna sa fii cu adevarat FAN LordOf The Rings... Multzi m-ar critica dk asha fi scris io' chestiile astea dar tu :
1 - eshti fata
2 - eshti Demona

... shi nimeni nu se ia in gura u tine pe aicea... Ahs am fost shi io' la film numai k akuma in stresiune cu iegzamenele astea - We keepin' it LOW 4 a while dupa kre vom renashte precum Phoenix din propria-i cenusha shi totul va fi asha cum trebuie ...

Oricum ne vedem in febr. la Bucuresti ... :lol: