View Single Post
Old 27 Jan 2004, 11:32   #936
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Gaandalf:
Demona a mers la film in fiekre zi de cand s-a lansat la Arad ... iar e bazata de bazata fata :lol: 8)

Duuuuuuuuh! Itzi dai seama ca scandal a fost cand la premiera s-au gasit 3 fraiere sa comenteze in timpul filmului. Freak_on_a_Leash a facut cu nervii. Era sa le bata! Apoi a 2-a zi, iar s-a gasit cineva sa comenteze,dar s-au potolit cand restul salii a inceput sa arunce cu popcorn, cornuri, etc, etc, alte chestii dupa ei. In ziua numaru 3, parca Aradu` s-a deshteptat! Aplauze la film, plansete, se radea numai cand era cazul (scenele cu Gimli sau Hobbitzii), ca eu cu Akasha am ramas mute! Ziceam ca suntem intr-o lume paralela. Ziua numaru` 4: Linishte totala...totzi ochi shi urechi. Doar un fraier care statea pe randul din spatele meu, s-a gasit sa spuna ca Elijah Wood a jucat in "Harry Potter". His mistake! 8) Ziua numaru` 5...cred ca nu merg azi la lucru, sa vad filmul...ziua numaru` 6...cred la fel...ziua numaru` 7...la fel...Viitorul: Ashtept sa vad filmul shi la alte cinematografe din Arad...

*System waitin`...*

Asta e mai rau decat dependetza de morfina...Geeeeeeeeeeezus! I need moreeeeeeeeeeeee! Daca atzi vazut "Queen of the Damned", dupa ce a fost transformat Lestat in vampir, se uita la Marius shi ii zice: "More!" ...well....MOREEEEEEEEEEEEE!!!