View Single Post
Old 26 Jan 2004, 14:12   #929
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by raptor:
Da mah.Vezi Gaandalfe,k ma mai si inshel...Viatza nu e o tarfa grasa...ci chiar un subtzirica,si destul de placuta la gust... Eh,asta se incadreaza in tiparul unei saptamani reusite...Frumos.Dak nu-mi pic examenele o sa fie chiar super-frumos.
Btw,pachetzelu' e pe drum...ajunje in Constantza pana la sfarsitul saptamanii...

Perfect- de abea ashtept sa vad cum se aude OST-ul ...

La faza cu iegzamenele : You and Me both my dear friend, dk scap de iegzamene sunt super tare...
Zi buna am avut io' Sambata : am scris totu' la examen, am facut rost de melodiile de la ROTK, am citit shi m-am apucat de Sindarina, apoi am primit varianta DVD-RIp la Underworld care a fost SUPER ADEVARAT. k totu nu mergea deja super bine... mi-au venit nishte bani - 700.000 pe care i-am spart la pizza cu prietenii shi seara in club tot cu ei unde am baut shi am dansat shi m-am super simtzit BIIIIIINE!

Now that was a HELL OF A DAY!

P.S. - raptor - fa shi tu un cont la yahoo Messenger sa vb shi noi mai mult de atata shi mai des...