View Single Post
Old 26 Jan 2004, 09:16   #10
ctoma
Senior

ctoma

Golden Globes Results

Si eu cred ca locul topicului asta era la Premii,Festivaluri .

Decernarea globurilor de aur a fost transmisa in direct de PRO7 .

Eu nu cred ca a fost practic nici-o surpriza. Cu o zi inainte am fost pe site-ul www.hollywood.com si predictiile de acolo s-au implinit aproape intocmai. Toti se asteptau sa castige Return of the king si la regie si la cel mai bun film la drama, respectiv Lost in Translation la comedie. N-am vazut inca toate filmele nominalizate(ma refer in primul rand la Cold Mountain si Mystic River) dar mie personal mi-au placut foarte mult si Return of the King si Lost in Translation si cred ca isi merita premiile.

La fel toti care au castigat la cel mai bun actor/actrita erau favoriti certi.

Fara s-o vad pe Diane Keaton in Something gotta give , recunosc ca mi-ar fi placut sa castige Scarlett Johansson (care face doua roluri foarte bune , nu numai in Lost in Translation dar si in Girl with a pearl earing , fiind o actrita care promite).
Cat despre Bill Murray , poate ca isi merita premiul dar cred ca i se si potriveste rolul ca o manusa. Poate merita mai mult Johnny Depp....

Nu l-am vazut nici pe Sean Penn si de altfel nici pe ceilalti actori nominalizati la categoria drama in afara de Rusell Crowe , in schimb am vazut-o pe Charlize Teron in Monster si cred ca face rolul vietii ei neavand practic adversar nici la Oscaruri.
ctoma is offline   Reply With Quote sendpm.gif