View Single Post
Old 24 Jan 2004, 09:12   #134
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Nu raptor, nu vreau sa nu ma mai contrazici. Ar fi absurd asa ceva, insa din punctul meu de vedere o afirmatie trebuie sustinuta cu argumente.

Gaandalf, eu n-am nimic cu nici o persoana sau cu nici un user. Vrei sa recunosc ce? Ca am ciuda pe tine? Pentru numele lui Dumnezeu, de ce anume? Da-mi un motiv. O sa-ti dau si un sfat [pe care poti sau nu sa-l urmezi]. Data viitoare cand mai scrii mesaje incearca sa nu vorbesti doar pentru tine. Sa mor io daca am priceput ce vroiai sa zici cu reflectiile sau reflexele alea.

Nobody bows to Gaandalf.
.... btw, e NoOne. [de data asta treaca de la mine]

Am aruncat si eu o vorba acolo si a aparut Fanatic-ul. Dragut. Un loc pentru adevaratii fani sau pentru persoanele direct interesate de acele subiecte. Pe mine sa ma scuzati daca n-o sa ma gasiti prea des pe-acolo. Nu vreau sa stau in calea nimanui.

Chiar va iesi pe piata Revista Cinemagia? Va rog sa ma anuntati si pe mine cand. N-as vrea sa o pierd pentru nimic in lume. A trecut multa vreme de cand n-am mai rasfoit ceva de acest gen. Asa ca... va roog... nu ma uitati. Multumiri anticipate!

P.S. Probabil ca nu voi mai vizita nici acest subiect. Eu il consider incheiat. Iar pe viitor, cand o sa ma doara capul o sa-l intorc in alta parte si o sa iau o aspirina.

Have a nice life!