Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 21 Jan 2004, 13:58   #66
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by christi:
Originally Posted by Gaandalf:
Am auzit k la HBO vine un nou serial excentric : Carnivale - shtie cineva despre ce este vorba ?

wow! carnivale e serial?? habar n-aveam.... Am vazut reclama, pare "delicios", acum chiar ca abia-l astept....
Am facut niste sapaturi..... here it goes:

"Carniv�*le follows the travels of a roving carnival during the 1930's Dust Bowl. This group of odd characters pick up a mysterious young man who becomes the focus in a battle between good and evil."

Dintre actori, nu mi-a sarit in ochi decit Clea DuVall ("Identity", "13 conversations about one thing") si Nick Stahl (Terminator 3).

Insa serialul frige de cit e de nou. Primul episod a fost difuzat la HBO-ul american in septembrie 2003. Prima serie a avut mare succes, asa ca s-a dat verde pentru filmarea seriei a doua.

in sfarshit am vazut trailerul complet la HBO shi foarte putzine imagini concrete da' mi-a placut ce am vazut shi de abea ashtept sa vina odata ...
mai lipseshte ghidul HBO - k akolo sigur mentzioneaza pe ce data il baga shi la noi ...