View Single Post
Old 20 Jan 2004, 14:04   #47
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by MinRep:
Originally Posted by bogie:
Ca o observatie, cel mai reusit personaj din ROTK mi s-a parut tatal lui Faramir.

Da, trecuie sa observ asta si chiar vroiam sa mentionez dar nu aveam cum sa leg de altceva. Denethor (parca asa il chema) e foarte bine creionat si aduce ceva nou si imprevizibil in "povestea" filmului. Cred ca, alaturi de Viggo Mortensen, e singurul actor care nu m-a dezamagit deloc. (dar asta nu schimba prea mult parerea mea despre film) Pacat ca nu s-a insistat un pic prea mult, sa se povesteasca despre trecutul lui etc. etc. etc. Sunt curios cu cate scene o sa aiba in plus in "Extended Edition"...

Pai,de obicei...John Noble isi cam face treaba.Finalul s-a mai zis,e pentru toate cele 3 filme-daca sunt vinionate unul dup'altul,un final de 1 ora pt 10 ore de privit nu mi se pare mult.Citind cartile,stiam la ce sa ma astept,si chiar e scurtat finalul...de fapt finalul a fost schimbat de handicapatu' ala de Jackson,pentru ca ar fi fost mult mai profund,la fel cum neeliminarea unui personaj major din FOTR ar fi fost o idee buna...Eh.What's done is done.Scena Noble-Wenham-Boyd,cantatul si mancarea si plecatul la lupta mi se pare excelenta.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif