View Single Post
Old 20 Jan 2004, 13:38   #121
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Gaandalf:

Mi-a zis mie Demona de GENERATIA AIA DE AUR care itzi sarea in cap imediat daca nu erai de acord cu ce se scria pe Forum. Iar tu cred ca ai o problema cu mine - shi ar fi fost mai bine sa recunoshti chestia asta. Io' knd am intrat pe acest forum am dat drumul la u topic care a fost solicitat dupa care io cateva luni de zile nu am mai scos nimik. So i guess someone's gotta problem here ... and it ain't me ...

nu pot sa fiu de acord cu tine Gaandalf...stiu ca Demona s-a inregostrat un pic inaintea mea, dar cred ca am prins exact ce era mai important din "Generatia De Aur"...si nu iti sareau in cap imediat cum aveai o alta parere...si vorbesc din experienta acum!

intr-adevar, lucruile s-au scimbat mult pe site-ul asta in ultimul an...si e un pic aiurea sa comparam userii de atunci cu userii de acum...fiecare persoana are stilul lui...de fapt asta e toata problema...suntem oameni diferiti si gandim diferit...nu trebuie sa avem toti aceeasi parere...ar fi plictisitor!

eu ii apreciez foarte mult pe cei care au o pasiune pt un anumit film...e atat de rar in ziua de azi sa gasesti persoane care chiar sa fie pasionati de ceva...si si Gaandalf si Demona si TLD iubesc foarte mult cate un film...si au tot respectul meu pentru chestia asta chiar daca uneori mi se pare si mie ca exagereaza...

nu stiu...eu am inceput sa ma cam satur de toate certurile astea intre useri...e atat de greu sa respecti si parerea celulilalt?deja a devenit o chestie generala...toata lumea se cearta cu toata lumea....calmati-va!