Originally Posted by Demona:
Eu cred ca shtia ce era acolo shi gee...okey..eram intr-un moment de revelatzie, dar daca scriu ce am in cap se sperie lumea...:lol: ...We'll leave it this way...Shtia!!!
...Uhmmm...totushi....
Dar apoi daca shtia shi nu vroia, he was to (scuze expresia) "chicken-shit" sa se duca pe acolo...sau poate nu era pregatit de metamorfoza. Dar apoi vine faza ca destinul e scris shi nu potzi schimba! Asha ca daca shtia, trebuia sa fie pregatit! So...what's the deal anyway. Shi totushi o sa scriu...era ca Iisus intr-un moment de slabiciune!? Nu shtiu de ce am facut comparatzia aia! Dar nu o s-o shterg...:roll:
So concluzia mea e: Shtia e avea sa se intample, dar nu era pregatit sa infrunte toate alea alea shi de aia a incercat sa evite totul shi sa mearga prin Caradhras. Apoi pus in fatza faptului...a mers inainte...
Greu a fost! :roll:
|
Mi se pare superba compartzia cu Isus...asta vroiam sa aud de la voi ... am auzit de la "bazata" ... anyways - asta este tema principala in filmul lui Scorsese : The Last Temptation Of Christ - in cartea excranizat ... avem ultima dorintza a lui Isus - rastignit pe cruce - sa nu moara pentru pacatele oamenilor shi sa nu fi carat crucea in spate c toate pacatele lor ... shi sa fi avut o familie shi o batranetze linishtita ...BUT THEN EERYTHING GOES WRONG!
Nu mi s-a parut deloc chicken-shit Gandalf k nu a vrut sa moara ... Gandalf the Grey era mai uman shi poate k acel fir de sentiment a vrut sa dainuiasca ... shi sa raman cu prietenii lui. That's why i like him sooo much! He's Wise and powerful and kind and human!
Gandalf is kewl!