View Single Post
Old 17 Jan 2004, 13:33   #866
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Sa intzeleg Akasha ca tzineai cu tot dinadinsul sa ma contrazici? Buburozo, I'm a freakin` maniac! Dar admir ca te-ai apucat sa cautzi hartzi sa vezi tu cu ochii tai unde vine exact Isengardul. Nice touch!
Ah ca veni vorba de bug-uri. Sunt multe care le-am observat, dar nah, it's to increase the drama...Definatelly nu mi-a convenit cand:
1. Arwen i-a luat locul lui Glorfindel - dar mi-a trecut repede... Cand o auzi ca vorbeshte in elfa...who can stays mad?
2. Moartea lui Haldir la Helm's Deep(!!!) - aia nu trebuia sa se intample...DAMN! DAMN! DAMN!
3. Aragorn rostogolindu-se pe stanci, ancorat de un Warg! - that was incrisin` drama, dar iar mi-a trecut repede. Ati vazut mutritza lui Legolas cand a zis Theoden ca "Leave the dead behind!"...definatelly DRAMA! :cry:
4. :evil: Barbie-Eowyn cand shi-a facut freza de elf shi i-a adus la Aragorn de baut shi a vorbit in elfa!!! What the F*** was that?! Bia***!!! :evil: