View Single Post
Old 04 Jan 2004, 23:21   #673
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mai, mie mi s-a parut foarte distractiva cronica lui als...sincer...si din pacate nu pot spune ca nu are intr-o oarecare masura dreptate...adica eu inteleg de ce nu i-a placut filmul...cand ma gandesc la ROTK si la Dogville, vad extrem de multe diferente din puctul de vedere al ideilor, constructiei de personaje, originalitate povestii, al modului in care evolueaza lucrurile...(am comparat cele doua filme nu pt ca ar apartine aceluiasi gen-pentru ca nu cred asta- ci pentru ca stiu ca unul nu i-a placut lui als, si celalalt da)...
LOTR este o poveste...iti plac povestile, iti place si filmul...eu fac parte din aceasta categorie...imi dau seama ca in afara de efecte speciale si scenariu, filmul nu are cine stie ce...dar mie mi-a placut...nu e cel mai bun film al tuturor timpurilor, nici macar al anului asta...si cu toate astea imi place...si am vaga senzatie ca o sa-l vad de foarte multe ori!

mie Elijah Wood mi s-a parut ca a jucat foarte bine...mi s-a parut ca avea niste ochi foarte expresivi...stiu ca in care e descrisa mult mai bine decaderea lui...si imi dau seama ca in film nu se putea ilustra foarte bine lucrul asta...si totusi el reuseste sa surprinda si dorinta de a pastra inelul, si nelinistea din final, si schimbarea de atitudine fata de Sam...pe mine m-a impresionat.