da chiar ar fi super35 sa fiu in echipa :lol: si daca as fi fost imi ceream oricum scuze ca-mi permit sa scriu aici la tine acasa pe perete
voi nu va dati seama ca daca oamenii astia fac rost de toti banii bravo lor din start in situatia in care toate filmele se fac la onc si din moment ce au strans banii au tot dreptu sa faca filmu asta pentru ca sunt bani privati si nu trebuie sa dea socoteala decat celor ce dau banii... iar daca privatii aia le-au dat banii inseamna ca merita sa faca filmu pentru ca privatii nu sunt maimutoii de la onc si nici invataceii lui piron :wink:
in anul 2004 al romaniei post decembriste nu strangi banii astia decat daca merita sa faci filmu, credeti-ma pe cuvant
inca un lucru care ar trebui lamurit, banii astia nu se duc la alt film daca project w nu iese... in 2004 o sa se investeasca in filmu romanesc cu vreo 13 miliarde mai putin !!!
atunci de ce sa nu se mai faca inca un film in romania ??? ce se castiga si ce se pierde ???
nu se pierde nimic, doar de castiga... voi asta nu intelegeti sau nu vreti sa intelegeti sau nu puteti sa intelegeti...
singurii care pierd ceva la chestia asta sunteti voi... pierdeti in clasamentu adevarului
intr-un fel e super misto ca asta e cel mai controversat film inca dinainte de a se face... si asta inseamna iara ceva...
eu unu dabea astep sa vad filmu sa vad ce iese...