Originally Posted by Demona:
Originally Posted by Gaandalf:
Lume noua ... Lume noua ...in sfarshit mai auzim shi noi o vorba 2 de la Demona shi surioara ei ... how u galz doin' ?
|
Bey,nu asha bine ca voi se pare. Nu avetzi idee cat va invidiez. Suntetzi norocoshi. E ora 4 shi eu inca frec menta la lucru. Se pare ca sor-mea shi-a bagat net acasa. Congrats sis...fras am. Numai eu raman pe "tusha". Intrebare mare: a scos PeeJay scena cu Saruman, ca tot era mare necaz la un moment dat, ca asta boicota filmul. Shi a aratat cum cade Gollum in flacarile din Mount Doom? Shi cum ii mushca la Frodo degetul cu Inel cu tot? Shi cum Nazgulul sparge portzile Gondorului? Shi pana la urma cum moare Nagulul? Il omoara Merry(asha cum e in carte) sau una bucata blonda barbie Eowyn? Arata faza cu Grima shi Saruman in Hobbiton? Sau cum e incoronat Aragorn rege shi vine Elrond cu Arwen dupa el? Cum arata Shelob?
Acuma sa va vad cat de atentzi atzi fost la film!!! 
|
Atata tot se spune k Saruman va aparea in varianta extinsa de la DVD Return of the King ... in rest nu se spune nimik ... k sa va imbolnavitzi shi voi cum am fakut je dupa ce am ieshit de la film ... 3ore shi 20 de min in care am avut parul maciuca shi kre m-a shocat...
Un final de poveste pe masura care nu va fi echivalat multzi ani de akuma incolo ... Dk nu se vor mai face filme de genu asta ... atuncea aceste 3 filme vor sta la capataiul cinematografiei mondiale...
Voi knd v-atzi gasit sa intratzi cu totzii mah ? K ma oftic ... mai stateam la o vorba ... atzi intrat de dimineatza ... io plek akasa azi shi nu am nici un chef ... ba dimpotriva ash baga o intalnire a forumishtilor ...
ce de kkt k-s la Constanta ... in fine ...