Originally Posted by Serghei:
Quote:
Suntem in Romania. Nu shtiu cand un om de 35 de ani mai are timp sa se uite la vre-un film. Eu abia mai am timp la 21 de ani! Cand ai 35 shi te uitzi la filme asha cum o fac userii de pe acest forum, ori eshti burlac ori eshti bagat in bani shi nu trebuie sa munceshti, deci ai timp de filme...or somethin` like that...Numai criticii de la Hollywood se mai uita la filme la varsta ai. Shi ce nevoie avem anyway de persoane de 35 de ani care se uita la LOTR. Aia deja se uita la filme ca "Singing in the Rain", "Casablanca" shi "Pe aripile vantului", nu la LOTR. Asta e film de "noi"..."tineretu` progresist"!!! Pe catzi am calcat pe coada acum?
|
Nimic mai adevarat,lucru de altfel foarte grav pt ca demult nu am mai vazut la cinematograf persoane de varsta a II-a(daca exista notiune asta),se pare ca viata intr-o tara ca Romania e mult prea complicata ca sa iti permiti sambata sau duminica sa vezi un film.
Ideea (dealtfel stupida) era alta,ma refeream la media de varsta intr-o tara ca USA unde omul de clasa mijlocie merge la sf de saptamana la film.
P.S.Care e din Iasi si vrea sa mearga la Return of the King sa-mi lase un mesaj,poate ne intalnim si mergem in grup(cica ne dau reducere :lol: :lol: :lol: )
|
Romania s-a blocat pe telenovele si pe seriale de 2 lei! Toata lumea este mult prea comoda sa se mai duca la film pe racoarea asta - asa ca spectatorii sunt in medie de 18-25 de ani. Restul gandeste cam asa : de ce sa ies pe frigul asta cand pot sa stau acasa sa ma uit la TV - unde apropo nu prea mai poti gasi nimica de calitate!
Vara : Ah! cum sa merg vara la cinema, ma duc la plaja si la bere la terasa! la cinema se merge Iarna sau Toamna!
Cred k suntem martorii unei ere in care nr. spectatorilor a inceput sa scada!