Hmm... Sa ma gandesc bine:
1. Pt Phone Booth pt ca a fost ceva inovator, nemaivazut pana acuma la noi...
2. Pt Piratii din Caraibe - un film bun de vara pe care l-am revazut recent...
3. The ring - sau un alt film pe care l-am asteptat cu sufletul la gura. Acum astept prequelul si sequelul. Buna poveste au mai nascocit astia inspirandu-se dintr-un film japonez (despre care am auzit ca este mai bun ca acesta american...). Oricum un film de top 5!
4. Pt. Matrix Revolutii - poveste bunicica, final care mai lasa oarecum loc de partea a treia si na! sac! nu e pe 1 matrix (sunteti mirati multi? :lol: )
5. Finding Nemo - film pt copii, dar nunumai. La fel ca si piratii l-as caracteriza mai mult ca un film de vara, dar amuzant si care a prins la publicul mondial. Cat pe aici sa prinda un loc in top 5...
6. Recrutul sau un nou film cu Colin Farrell pe care l-as remarca din punct de vedere actoriceasc anul acesta...
7. TTT-ul care mi s-a parut mai bun ca primul, dar astept si ultima parte ca sa-mi spun adevarata parere despre ttt (care nu-l vad cel mai bun din serie...)
8. Die another day - sau cum mai am vazut un film cu bond. De notat si aparitia oscarizatei Halle Bery... Cam atat si o actiune normala, dar nu la ce ma asteptam eu pt un film nou cu bond ... james bond...
9. Matrix Reloaded - al doilea matrix din top - mai slab ca ultimul, si in gen mai slab din toata seria, nu a facut altceva decat sa lege primul de ultimul...
P.S: La solicitarea lui christi Kill Bill ocupantul locului 2 in topul meu a parasit locul 2. Dar sa stiti pt orice eventualitate ca el este acolo sus! si va fi si in 2004...
La aceeasi solicitare, nici furia care eu l-am vazut la tv anu asta, nu e de top! In lipsa de alte filme de top 10 locu 10 a ramas neocupat...
|