View Single Post
Old 11 Dec 2003, 18:46   #545
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Serghei:
Vad ca discutie e in incinsa,are deja 22 de pagini si acum ca trebuie sa apara si The return of the King cred ca o sa se ajunga la vreo 40.

S-a discutat ca personajele ar fi sterse,ca povestea ar fi trasa de par,unii au zis ca e cea mai mare capodopera care a existat vreodata.
Interesant pentru mine ar sa se faca un sondaj si sa vedem ce varsta medie au fanii trilogiei.
Parerea mea ca undeva dupa 35 de ani filmul asta numai are nici un fel de interes.

In rest,nevand inca 35,mi se pare incantator ca poveste si personaje,in plus efectele isi merita Oscar-ul.

Suntem in Romania. Nu shtiu cand un om de 35 de ani mai are timp sa se uite la vre-un film. Eu abia mai am timp la 21 de ani! Cand ai 35 shi te uitzi la filme asha cum o fac userii de pe acest forum, ori eshti burlac ori eshti bagat in bani shi nu trebuie sa munceshti, deci ai timp de filme...or somethin` like that...Numai criticii de la Hollywood se mai uita la filme la varsta ai. Shi ce nevoie avem anyway de persoane de 35 de ani care se uita la LOTR. Aia deja se uita la filme ca "Singing in the Rain", "Casablanca" shi "Pe aripile vantului", nu la LOTR. Asta e film de "noi"..."tineretu` progresist"!!! Pe catzi am calcat pe coada acum?