Thread: Cinemaiubit
View Single Post
Old 10 Dec 2003, 23:55   #8
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
s-au dat si premiile la Cinemaiubit...asa cum Danny a anticipat, Andrei Vasluianu a luat pentru a treia oara premiul pentru cel mai bun actor...si chiar a meritat! Premiul pentru interpretare feminina i-a revenit frantuzoacei care a jucat in Focus (nu-i mai tin minte numele!)..."Cuibul Salbatic" a castigat Marele Premiu si premiul pentru montaj...n-as putea intelege de ce! mie nu prea mi-a placut.
"Calatorie spre oras" a castigat vreo doua premii printre care cel pentru cel mai bun scenariu. nici acest film nu pot spune ca m-a impresionat in mod deosebit.
Premiul de popularitate l-a castigat cu o diferenta covarsitoare fata restul filmelor, "Daca aveti un minut...foarte bine"...chiar si-a meritat premiul!
Premiul pentru regie l-a castigat "De unde vin ideile bune" si din nou am fost de acord cu membrii juriului...
Au mai fost si cateva premii speciale pentru Alexandru Ionescu, al carui film mi-am placut foarte mult (oricum mi se pare ca e un tanar care promite destul de mult...l-am remarcat inca de anul trecut pentru ca i-am vazut numele pe foarte multe filme...si isi scrie si scenariile, se ocupa si de sunet. a participat si la concursul de fotografii.), si Elisabeta Bostan care si-a donat premiul copilului care a jucat in "Cuibul Salbatic"...