View Single Post
Old 08 Dec 2003, 01:51   #24
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
imi place topicul asta, degeaba se oftica unii. ma gandisem sa deschid unul asemanator, inspirat fiind de tema emisiunilor 'badea si oreste' din ultima vreme.
pe scurt: mediocritatea, superficialitatea, fotbalul si microbistii (n-am inteles niciodata fanatismul asta pentru o anumita echipa locala, mie toate mi se pare la fel), filmele cu efecte speciale si actiune superficiala (de pilda explozii de masini la o simpla rasturnare; se stie ca in realitate masinile nu au cum sa explodeze), manelele si alte genuri de "muzica" care nici nu stiu cum se numesc, publicitatea tv.
dintre moderatorii tv, cei mai enervanti mi se par Teo, Andrei Gheorghe, Mihaela Tatu, Andreea Marin.
cat despre Mihaela Radulescu, ma enerva in urma cu mult timp. A incetat sa ma enerveze odata cu emisiunea Gala, unde sunt invitati actori si regizori de teatru sau de film, personalitati culturale in general, si discutiile sunt chiar interesante.
Oricum, in general incerc sa ocolesc ce ma enerveaza, nu vreau sa-mi fac singur rau.

Interesant e ca, desi subiectul s-a deschis de cateva zile, s-au strans mai multe mesaje decat la topicul mai vechi 'fericirile noastre'...