Originally Posted by bruceleebatepevandamme:
lui blitpatrustrei si inteligentei sale debordante ...
observam cu stupoare un pattern deranjant ce invadeaza forumul ... cu cat esti mai guru cu atat tinzi mai tare sa spui lucruri imbecile; lucru de inteles dealtfel pentru ca statutul de guru se obtine in urma unei contributii substantiale in materie de mesaje, fapt ce duce la diminuarea calitatii continutului acestora. Si asa apar fenomene de genul blitpatrustrei care invoca tristetzea si dezgustul .....
Asa ca - sfat practic : nu-ti mai cumpara anul asta atatea carti si literatura pt ca vad ca strica la comportament ! si de banii aia sa-ti cumperi bubble gum ca poate te mai calmeaza! vezi ca ai inceput deja sa te pricepi la afaceri ? ... avantajoase pentru ambele parti....
Sper ca ai inteles ca trebuie sa te simti nul si neavenit ! daca nu, scrie-mi un mail ca te lamuresc mai pe larg (for free - adica pe gratis )
pa ! pa !
|
Mersi de sfat, piciule!
Acum vad cum doresti cu ardoare sa-mi atingi statutul de guru (sa-mi pupi c...) postând de doua ori acelasi mesaj.
Bag seama ti s-a cam atrofiat mintea de la atâtea desene animate (sper ca nu rusesti) ingurgitate in copilarie. Iar acum la pubertate, singurul tau neuron ar putea sucomba.
Bah, oricum tu esti o pata de culoare (putin galbuie si cu picatele maronii) pe acest site, care ridica prostia si imbecilitatea la rang de lege...
Nu-mi scrie nici un mail pentru eventuale lamuriri...
Va salut!