Originally Posted by wulfila:
Trebuie facuta o distinctie intre cinefil si consumator ocazional.Poti sa citesti o carte pt trecerea timpului,dar poti sa citesti o carte fiindca asta iti doresti.Si filmele au acelasi impact.
|
Nu vad legatura. E weekend, e soare, e super, plimbare in parc, hamburgher si film. Evident, un film pe care ti-l doresti. Nemo, Monsters Inc. , Piratii din Caraibe etc. Nimeni n-are chef sa guste din subtilitatile sadice ale calailor comunisti de prin Zarca Pitestiului. O fi respectiva pelicula o capodopera, o fi un crampei necesar de istorie, DAR NIMENI N-ARE CHEF SA O VADA. Asta nu pricepe domu' regizor, ca ar trebui sa existe o comuincare intre domnia sa si public. COMUNICARE, adica respectivul public sa fie captivat & interesat de ce intentionezi sa-i spui.
Imaginati-va ca apare cineva pe forumul Cinemagia si incepe: ieri mi-a fost rau si am vomitat trei ore intregi, sunt ametit, am un cos purulent pe obraz... Lasaaaaaaa-neeee, lasaaaaaaaneee!!!! Du-te, tata, la psiholog daca ai angoase existentiale!