View Single Post
Old 18 Nov 2003, 19:07   #342
alexedi
Junior

alexedi

Send a message via MSN to alexedi Send a message via Yahoo to alexedi
pacat

Printre cele mai penibile faze vazute vreodata in intr-un film de lungmetraj: discursul dincolo de penibil al lui morpheus in Doi, urmat de orgia tehno filmata ca un videoclip hiphop in editia 'pentru prieteni' a lui snoop dog, concomitent cu partida neo/trinity. Care, sincer, nu mi s-a parut prea sexy, si stiu si de ce: fratii pe care nu ii stiu ortografia nu 'le au prea tare cu astea' ca au mancat manga, jocuri in retea, mircuri si alte minuni de ciberspatiu pe paine... Ce ironie sa scriu despre asta intr-un forum online! Oricum e uimitor cati hipnotizati de, vorba lui leo serban, gadgeturile publicitare M2 / 3 is pe lume.
Ca sa nu mai zic de microdiscursul inaltator al lui Mifune (blasfemie!) in fata barbatilor zionului sub asediu, cocotati pe chestiile alea penibile in stil Saber Rider (isi mai aminteste cineva desenele?) De ce naiba nu aveau capota robotii aia? Si mai avem si femei barbat care lupta si ele cu pretul vietii (e drept ca moare alba si scapa negresa- contrapunct la toate filmele gen negrul-moare-intotdeauna-primul). Bataia Neo/ Smith de la sfarsit mi-a placut, ca si urmarirea pe autostrada din Doi. Desi sunt recunoscator pentru asta mai mult decat pentru orice, nu inteleg utilitatea Monicai Bellucci in M2 si 3, in afara de eye-candy. Dupa ce in Doi mi s-a creat impresia ca Monica o sa ne ofere momente de neuitat in Trei, uite ca vine 5 noiembrie si ma trezesc cu 18 secunde de Bellucci!
alexedi is offline   Reply With Quote sendpm.gif