cineva mai sus il intreaba pe TLD dk filmul a shocat ? ... io cred k DA ... a shocat dar numai pe cei care apreciaza filmele de genu asta ... nu ptr cei kre au venit sa-l vada pe Neo cum se bate intr-1ooo de stiluri de Karate... shi in rest numai afirmatzii aruncate la intamplare...
multzi au fot dezamagitzi de FINAL ... :lol: NORMAL ... nici nu ma ashteptam la altceva ... Aia 2 fratzi kre au fakut filmul ... n-au respectat tiparul de la Hollywood ... in kre la sfarshit totata lumea se pupa ... shi ramane impreuna
Multzi au ras la fazele cu Neo shi Trinity ... pe mine chiar ma- impresionat povestea lor - chiar nu ma intereseaza k sunt mai mooshy... mai sufletist - mie mi-a plakut la nebunie tot filmul
Mi-a plakut scena cu bodyguarii lui MeroVingian ... shi faza knd Trin cu Morph shi Seraph merg pe ring iar laserul ala verde ii taie ... super atmosfera ...
Pentru cei kre n-au observat ... knd arata clubul la inceput e o faza cu 2 tipe ... una este topless iar celalalt o strange de sfarcuri shi EFECTIV ii invarte sanul ... sa va vad ce simtz de observatzie atzi avut ...