Originally Posted by Persephone:
Very, very nice pictures ! De fapt "nice" e putin spus ! Ai fost inspirat Gaandalf ! Keep on doing that ! Pozele ma fac sa fiu din ce in ce mai nerabdatoare sa vad The Return Of The King !
|
(*) Persephone...aici chiar imi place "ambitzia" ta. Aaaah! Se pare ca s-a ajuns la disputa "Lord of the Rings" mai bun decat "The Matrix"...shi vicecersa. Well...pai "copcki" clar ca eu zic ca LOTR e mai bun, de ce? Pentru ca sunt un fan mai mare al genului Fantasy decat SF.
<u>Shi vezi-doamne, pe multzi am DEZAMAGIT, cand am spus asta...</u>they'll all get over it!!! Daca prima SF-ul bateam apa in piua ca Matrix-u`-i mai bun! So...sa zicem ca ambele sunt la fel de bune, fiecare fiind diferita prin anumite lucruri. Hai beiy...sa fim serioshi, atzi fii vrut sa-l vedetzi pe Frodo cum se "rupe in figuri" de Ju-Jitsu cu Gollum?

But that could be a great scene...
(*) Evanescence...yeah...watch the movies.
(*) Gaandalf, a zis Evanescence ca LOTR sux? Shi daca a zis? What's the big deal? E parerea ei!
Guys...let's all live in peace and harmony...Ah..ce dreq spun! KILL EACH OTHER! LOTR RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
...jokin`...