View Single Post
Old 02 Nov 2003, 17:43   #115
TLD
Spirit of the System

TLD

ACTUL 3, SCENA 10 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA III

In timp ce matricea refula, Leo-Neo ajunse fericit in platou unde avea sa se filmeze scena finala din reeditare. A… uite ca tocmai incepu :

Inapoi pe NaBucaDosEr ! nava de pe care intrau in matrics. Eroii nostri erau sucarati pt ca razboiu nu se termina si se auzeau zvonuri ca rebelii din zaion puneau de-o revolutie, in care sa scape de morfeu & co.

Morfeu : Nu inteleg ! Am facut totul ca la carte ! Trebuia sa se termine…

Ceilalti la fel de sucarati ca morfeu nu mai zisera nimik, doar Leo-Neo care tocmai intra in camera principala a navei .
Leo-Neo : Morfeu ! Repede trebuie sa fugim suntem bombardati !
Morfeu : Ce ?!!!!! voi pierda nava mea cea mai adorata ?! Nu degeaba am luat-o la pocher !
Paminity : Nici o problema ! Ne vom sacrifica impreuna cu tine ! Nu vrem sa te parasim ! Si ii arunca o ocheada lui link – pagina de web…
In clipa urmatoare Leo-Neo isi aduse aminte de ce ii spusese za masterhacher si ii trase una peste ceafa lui paminity ! Dupa care o apuca serios de airbagurile inca defecte si iesi cat putu de repede, in spatele lor urmandui link si morfeu !

B
U
M
!
!
(CAM MULTE BUMURI PE FINAL !)

Link : La drak ! Iata-le ca vin !
Morfeu + Link + Paminity = LOVE AND : Sa fugim !
Leo-Neo : Nu ! Simt ceva !
Paminity : Nu te mai gandi la noaptea de aseara. Ai visat, eu eram cu link… Si tocmai isi dadu seama ca zise o tampenie !
Morfeu : Ceeeeeee ?!
Leo-Neo le intoarse spatele si de nervi urla cat il tinura palmanii : Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fff VIATA MEA !
La auzul acestui guitat masinilor li s-au crapat circuitele si urma un nou bum, bum care avu loc tocmai in fata lui leo-neo.

Paminity : Leo ! NUUU !
Link : Este mort ? Se adresa lui morfeu ?
Morfeu : Nu !
Link : Pai ce mai astepti ?! Tragi tu sau trag eu ?
Morfeu vrun sa il pocneasca dar in clipa urmatoare veni CIOCANU’ de pe campul de batalie si-i ridica pe eroii nostri foaaaaarte uniti !

Cateva momente mai incolo, pe nava :

Morfeu : Care-i baiul ?! Ce se intampla pe campul de lupta ?
Oamenii de pe ciocan : Macel ! Macel am vrut sa le dam, dar ne-au dat ele noua !
Link : Care a fost cauza, ca doar era un atac la care opunem rezistenta de 100 de ani ?
Oamenii de pe ciocan : Nici noi nu stim !
Ciocanru’ sef : Cineva stie ! Si pun pariu ca e agent ?
Toti sarira la el : AGENT ?????!!!!!! Si camera trecu intr-o camera in care-l vedem pe leo-neo intins cap-in-cap cu un barbat … si in fundal incepu sa se auda sunetul unei revolutii ! Mai sunt doar 3 zile ! In prima halim ! In a doua bem ! Si in a treia adormim de beti ce suntem si ratam revolutia ! Ne vedem acolo !
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif