View Single Post
Old 20 Oct 2003, 11:09   #24
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pe bune acuma: eu n-am citit nici o carte de acest paulo coelho... :cry:

dar va recomand (o sa apara in curind, cred ca la polirom) 'platforma' lui houellebecq (cel cu 'particulele elementare' - 'platforma' e kiar mai misto!) si 'the corrections' (nu stiu cum o sa fie titlul in romana) al lui jonathan franzen.
dintre cele aparute deja, eu m-am delectat - si-am imprumutat-o cu folos si altora - cu 'eseuri de indragostit' (alain de botton, humanitas, cartea de pe noptiera).
iar dintre alea vechi & clasice - the usual: dumas ('cei 3 muschetari'), jules verne ('calatorie spre centrul pamintului'), laclos ('legaturile primejdioase'), dickens ('marile sperante'), gogol ('suflete moarte'), flaubert ('educatia sentimentala'), henry james ('ambasadorii'), g.k. chesterton (povestirile), hesse ('jocul cu margele de sticla'), agatha christie ('crima lui roger akroyd'), g. calinescu ('enigma otiliei' & 'bietul ioanide'), beckett ('molloy'), calvino ('orasele invizibile'), nabokov ('pale fire'), borges (povestirile)... cred ca-s kiar mai mult de zece (de-un top), da n-as pleca fara ele pe faimoasa insula!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif