View Single Post
Old 19 Oct 2003, 22:48   #23
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by capitain:
Originally Posted by ricutza:
una dintre cartile mele preferate este si "Imparatul Mustelor" de William Golding...
zi-mi si mie te rog de ce? esti prima persoana pe care o stiu care a citit-o..

cartea pot oricum sa ti-o si dau sa o citesti...mie mi-a placut foarte mult modul in care e scrisa...la inceput naratorul este destul de distant fata de personaje...lucrurile sunt clare si pentru cititor si pentru copii...fiecare pare sa-si cunoasca rolul...pe masura ce actiunea avanseaza si conflictele se declanseaza, lucrurile devin confuze si pentru cititor si pentru personaje...era un capitol pe care il citeam si efectiv nu-mi dadeam seama daca reuseam sau nu sa inteleg ce se intampla...oricum era scris din punctul de vedere al unui baiat care era foarte speriat si isi imagina diferite lucruri in momentul ala...m-a impresionat foarte mult partea respectiva!oricum mi-a placut foarte mult ideea cartii in sine...citind (in comparatie cu a vedea filmul) iti dai seama ca e mult mai probabil sa reactionezi asa cum au reactionat copiii in comparatie cu Robinson Crusoe, de exemplu...