lol...ce chestie cu lucratul asta prin teatre.....uite de ceva timp numai pe acolo stau..fac ceva figuratie la un spectacol ,dar mai mult decat atat am reusit (zic eu ) sa vad totul din fabrica.Azi am venit din Arad unde a avut loc un festival si am mai vazut alte fabrici cum functioneaza.Ce sa va zic? .....da....totul suna extaordinar cand nu stii despre ce este vorba....multe multe subtilitati care nu fac altceva decat sa provoace ficatului o reactie de voma.....(sunt prea dura????),oricum fiecare lupta sa ajunga cat mai sus...si paradoxal (chiar daca vorbim de un spectacol =munca de echipa ) spectacolul e calcat in picioare.......unde este nene unitatea spectacolului.....unde e mesajul care ar trebuie sa se nasca din acesta colaborare minunata a actorilor?...well nu este nicaieri....In fond ideea de student la regie si in consecinta de regizor se rezuma la pura ta convingere ca faci acest lucru pentru ca ai ceva de spus lumii ,pentru ca te simti capabil sa te ridici si sa zic "nu domne! lucrurile pot sa fie si asha....si in incheiere....sansele scad cu 50% sa fii admis la regie daca esti fata.De ce ?,.....am sa va redau cuvintele celui mai bazat regizor din bv "in meseria asta trebuie sa ai coaie"........bafta in sfaramarea viselor
|