Thread: Maria
View Single Post
Old 14 Oct 2003, 17:30   #31
ricciotto
Guru

ricciotto

daniela, multam! enfin, l-a vazut cineva , filmul exista, nu e doar un zvon...

deduc ca 'filantropica' prezenta o imagine 'glamour' a romaniei pe linga asta, am dreptate?

cit despre ultimele tale comentarii, hehe... io am zis si am tot zis, dar acum stau si ma intreb daca prefer asta sau cosmetizarile prezente pe sitcom-uri - sau ce sunt - gen 'casatorie de proba', de pe protv. intre autenticul neplacut foarte si falsul care clateste ochii, oare ce prefer? parca e si un poll pe tema asta sau una paralela pus de bubu recent pe aici...

als, cind ziceai cu 'socialul', la genul acesta de filme romanesti te refereai? cred ca da, pentru ca io-te premiile... poate asta apare si pe dvd-uri pina la urma, colectia ieftina, 'filme de arta', 'cineclub', sau cum le zice, multe filme d-astea cu premii sunt de avut prin europa intre 1.99 si 3.99, on sale etern. whatever, bani cinstiti, nu? desi cred ca nici pe alea nu da nimeni banii ca le asteapta pe arte, or something like that. nashpa piata asta, a filmelor de 'arta'/'sociale'/etc.

cred ca romanii ar trebui sa se apuce de science fiction, cel mai bine.

a! stai! s-au apucat! dar le trebuie 307000 de euro pentru zece minute necomerciale in care sa arate ca putem machia, costuma si filma aftori romani de sa zici ca sunt de la hollywood, cum sugereaza penibil afisele in fata carora pozeaza toti pe maretul site al lui project w.

darn. sa ne intoarcem la social. un social fara injuraturi, dialoguri 'curajoase' gen 'tu cind te caci?', morti stupide sau prin infometare, trafic de carne vie si alte atrocitati oare ar merge? wait, ala ar fi 'filantropica' sau 'asfalt tango'.

gata, asta e, suntem intr-un cerc vicios. :wink:

ricciotto
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif