View Single Post
Old 11 Oct 2003, 10:15   #290
Arhanghell
Veteran

Arhanghell

Send a message via MSN to Arhanghell Send a message via Yahoo to Arhanghell
douglas

mie unuia din primul film, asta cu familia douglas mi-au placut secvente. au fost cateva destul de hilare si altele cel putin interesante. filmul in sine, si mai ales incheierea sa mi s-a cam parut un blat... oricum merita vazut parca filmul doar si pentru alaturarea pe aceeasi pelicula a acestor doi douglas... father and son... son and father... hmm... nici nu stiam ca-s evrei. sunt?...
la veronica guerin mi-a placut cel mai tare cate blanchet... cica ar fi australianca... mi-a placut tare mult mimica ei... pesemne ca nu facea altceva decat sa fie v. guerin, dar i-a iesit destul de bine pana la urma si e greu sa-ti dai seama cat era ea si cat nu... o mai vazusem si in talentatul domn ripley se pare, dar zau daca am recunoscut-o tunsa asa... parca avea si alta culoare a parului...
mi-au placut si culorile utilizate de schumacher in filmul asta... intunecate... si muzica... irlandeza, desigur...
cat despre joc, era mafia, da. nu killer. killer e naspa si de obicei nu prea ies certuri sau conflicte de durata scurta din killer. este chiar ceva inofensiv jocul asta cu un nume asa de sumbru. poate jucam si la urmatoarea intalnire, cand om fi si mai multi... si mai multe...
si in caz ca nu l-ati observat, era si "cosmarca" in barul in ala in care-am fost noi. si parca pe el nu-l indemnasera la plecare... hmmm...