View Single Post
Old 10 Oct 2003, 13:07   #286
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Am fost si eu aseara la intalnirea forumistilor. A trebuit sa plec dupa al doilea film pentru ca azi am avut cursuri. Cu toate ca mie nu imi prea place sa ma duc in cluburi/discoteci/baruri/etc. (unii spun pe buna dreptate ca nu ma prea distrez) poate intr-una din datile viitoare o sa stau si eu la un paharel (asta in speranta ca o sa mai fie o "data viitoare").
Pentru cei care n-au fost: au pierdut:
- un pliant LXG;
- un mic discurs al lui emanuel :wink: , cum se cuvine la orice prezentare, mai ales daca e in avanpremiera.
- colectie trailere BuenaVista, din care majoritatea au fost deja la noi pe ecrane, deci cam putine noutati. Un singur trailer m-a convins sa ma duc la film: Finding Nemo. De-abia astept sa iau o portie sanatoasa de ras! ;
- "It Runs In The Family" - cu familionul Douglas. Nu prea mi-a placut filmul, fiind, pentru cei care nu stiu, o frantura din viata de zi cu zi a familiei Douglas (spusa, bineinteles, adorabil). Old Kirk de-abia mai poate vorbi. De inteles, daca avem in vedere varsta. "Astept Spartacus 2" spunea, plin de cinism si umor un coleg de forum;
- Veronica Guerin - despre care o sa scriu la "acum pe ecrane"; apropo, pentru emanuel, Colin era cel lansat de Joel Schumacher?

Dar nu am vazut:
- nici un reprezentant al firmei distribuitoare;
- nici camere de filmat -- :lol: -- asta ar fi fost tichia, nu?!

Gazdele (cinema Cotroceni) au fost foarte amabile si chiar s-au difuzat fragmente din OST Veronica Guerin in pauze.
Multumiri in special echipei de a cinemagia.ro pentru sansa de a vedea aceste filme, care, in paranteza fie spus (si sper ca echipa de <<sus>> sa nu se supere pe mine), nu m-as fi dus sa le vad la cinema. Nu au fost rele, dar cred ca nu ar fi meritat banii.
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif