oaaaah ce somnoros sunt...ieri am fost la rendez-vous cu trupa cinemagia.ro...am vazut 10 minute din o familie nustiucum. ultimele. un fel de gluma cinematografica a familiei douglas. ciudat este ca mi s-a parut o comedie simpatica si m-a facut sa doresc sa o fi vazut pe toata.actorii mari fac filme parfumate de talentul lor, de aceea ei sunt inconfudanbili. ochiul scaneaza ecranul si ii recunoaste si interesul spectatorului creste in functie de ei. indiferent de cat de slab e scenariul sau nasoala regia ai senzatia ca ai asistat la un film bun. nu stiu daca regia sau scenariul au fost slabe la filmul asta dar va marturisesc ca l-as fi vazut doar ca sa il admir pe kirk douglas jucand un film full la noojcati ani are si pe michael amuzandu-se de aceasta situatie...
am vazut apoi veronica guerrin. asa se scrie ??? povestea e impresionanta. si noua ne-ar trebui un om care sa schimbe romania asa cum a facut ea cu irlanda. din pacate irlanda nu era INCA o tara bolnava cronic asa ca noi si de aceea ofensiva impotriva drogurilor a fost posibila... chiar daca asta a necesitat o jertfa. la noi ar putea muri cred 10 ziaristi pe an si mafiile politico-economice nu ar tresari nici macar cu un muschi. nu le-ar deranja nimeni, ca doar lumea asta a elitelor noastre politice nu e facuta din oameni care isi trag palme singuri. ca film, ce sa zic...eu am inca un cui impotriva filmelor inspirate de fapte reale. gandul ca faptele sunt reale ma limiteaza psihologic indreptandu-mi atentia mai mult spre story-line decat pe jocul actoricesc sau pe virtutile sceno-regizorale ale peliculei.de aceea nu pot aprecia corect valoare filmului iar daca ma caznesc totusi sa o fac ajung la concluzia ca a fost maxim un film...b..bunicel..

.
altfel, filmul mi se pare superfeminist. poate involuntar dar filmul e feminist. femeia barbatzoasa,in her 30s, slab machiata, fotbalista si plina de avant ...asa a filmat-o camera pe Kate blanchet. aici nu stiu cat de conforma e pelicula cu realitatea...dar nu conteaza senzatia e ca e vorba mai mult de o mentalitate USA decat UE ...si asta da rau intr-un film cu irlanda...
emanuel, cand mai facem un killer?, poate de data aia intelegem si noi scopul si ideea acelui joc