View Single Post
Old 08 Oct 2003, 17:12   #115
Daniela Nitoi
Novice

Daniela Nitoi

Domnilor si doamnelor,:lol: chestia cu atf-ul, (asa-i zicea pe vremea scurtei mele studentii la celebra institutie de invatamant), e tare relativo-subiectiva! Vorbind de admitere, viata din interior samd. Se vehiculeaza atatea povesti pro si contra, adevarate si a la surprize-surprize, incat nu ma mira faptul ca atf-ul a devenit un fel de magic place cu mutra de bau-bau :evil: .
Asa cum spuneam, am fost studenta la atf pt. scurt timp, (1 1/2 an), la sectia istorie si critica de teatru sau teatrologie, dupa care m-am plictisit :cry: si am emigrat in State, respectiv Chicago. Am intrat foarte simplu, din prima, a doua pe listea cu 8,50 dupa ce am invatat o luna, o gramada de "istorii": ale literaturii universale, ale artelor plastice, ale teatrului universal... Am avut profesori extraordinari: Ileana Berlogea-un om cu o cultura incredibila, si cu o arta de a vorbi absolut captivanta, apoi Ion Tobosaru, care preda estetica si de la care, din felul lui exceptional de a vorbi-cine stie stie, nu intelegeam nimic , apoi domnul Nicoara etc. Numa' ca ceva scartia, nu putem sa fiu atat de creativa pe cat as fi vrut :cry: Stiti cum zicea Iorga, sunt modest, da' tre' sa spun :wink: . Asa... in rest fain dom'le. Mergeam la teatru, colindam salile de cinema cat cuprinde, concerte, bairame si altele, altele. Cu magariile, nu am avut contact, povesti cu mita si plata in natura am auzit si eu da' n-am vazut!
Anyway, cum zice romanu' din America :lol: , viata in atf e faina, daca stii s-o faci cinstita, la care aplici munca multa (asta am invatat din pacate, sau, din fericire mai bine zis la scola americana), si multa pasiune.
Asa ca dati bice fratilor ca merita!

dana

ps. daca aveti intrebari, go for it :wink:
Daniela Nitoi is offline   Reply With Quote sendpm.gif