Pentru linistea lui a.l.s.
Pentru linistea ta - filmele despre care am vorbit aici le-am vazut la cinematograf. In general nu vad filme la tv. decit daca n-am incotro, altfel, daca n-au aparut pe vreun ecran. Iar la tv. le vad in sensul ca pe un ecran de televizor, evit posturile de televiziune. Detest televiziunea. Din televiziune traiesc. Totusi, te-ntreb : eram impreuna cind am vazut la tv. filmele cu pricina ? Mincai popcorn alaturi ? Vad, nu te poti abtine...
Personal, n-o cunosc pe Elena. Nu ma pot lauda cu faptul ca mi-a fost studenta. Ca ti-a fost studenta mi se pare irelevant, sa o judeci pentru ca o (si) cunosti personal. Mi se pare indecent. Decent este sa fie judecata (daca este decent sa judeci pe cineva ?) prin prisma cartii, altfel spus, decent este sa fie judecata cartea. Dar din partea ta, usurinta verdictului a devenit regula, asa ca nu ma surprinde nimic.
Faptul ca nu sunt singurul care judec, dupa cum spui, fara gust, fara rafinament si fara suport cultural, nu te pune pe ginduri ? Citeste mesajul de mai sus... De fapt, nu-l citi : suntem mai multi buni de-mpuscat. Si toti, de catre unul singur : a.l.s. Ma ofer voluntar.
Asta cu "nu ma intereseaza sa am o coterie de fani - ba kiar, 'fac totul' sa o pierd" este ca aia in care spuneai ca singur ai lansat zvonul precum ca esti homosexual ca sa-l poti controla(pe zvon)... Sa i-o spui lu' Mutu! Pentru mine este suficient : numai si dupa aceste doua infantile afirmatii te plasez in elita culturala romaneasca. Parol!
Recunosc, la rindul meu, n-am rezistat tentatiei de a raspunde la aceste ultime acuzatii din partea lui a.l.s. A fost pentru ultima data. Prea a devenit o poveste personala sa mai merite continuarea intr-un loc public.
|