View Single Post
Old 29 Sep 2003, 13:33   #42
mamamia
Novice

mamamia

Fara nervi!

Fara nervi, d-le a.l.s. ! Mai bine incepeti sa va obisnuiti de pe acum cu ideea ca intr-o buna zi n-o sa mai fiti la moda; agresivitatea d-voastra teribilista n-o sa mai faca doi bani nici in ochii copiilor care - fara voia lor -va gidila orgoliul, extaziati, cu ochii holbati. N-o sa mai fiti la moda si tonul sententios, de mic Dumnezeu a-toate-filmele-judecator, n-o sa mai impresioneze pe nimeni. Dar cartea Elenei va ramine. Sunteti inca tinar. Pacat. Pe unii ii pacaliti, pareti promitator, asa incoruptibil cum va ziceti. V-am mai spus ca va admir. Acum, la tinerete. Altfel, timpul va trece si odata cu virsta veti deveni penibil.
PS - Ti-am vorbit folosind pluralul de politete si n-ai fost nici o clipa jenat de asta. In plus, privirea de sus crezi ca e cea mai fireasca pe care poti sa o ai. Regret ca am intrat in aceasta (credeam) polemica. Acolo unde argumentele nu mai fac fata vad ca treci la jigniri. Asa ca am iesit din polemica si ai intrat intr-o zona in care te invit sa ramii. Singur. Din partea mea, numai regrete...
mamamia is offline   Reply With Quote sendpm.gif