View Single Post
Old 27 Sep 2003, 12:14   #401
raptor
Leprechaun

raptor

Quote:
in primul rand ca totdeauna avetzi chef de citit cand mancatzi...ete fleoshc!!! Se poarta manushi cand se citesc cartzile alea...Se deterioreaza altfel...! Capisci?!
...eu8 ma spal pe maini inainte shi dupa Shi tre' sa recunosc k odata am mancat in timp ce kiteam,da' era doar pita shi salam,deci no leaking problem,da' o fost doar o data shi n-o sa se mai intample.Shi,in plus,I had them borrowed twice,shi atat.NO ONE TOUCHES MY PRECIOUSSSESES NO MORE.
Bey Gandalf,gynion.Aici la librarie bu prea se incurca cu email shau alte kstii d'astea-da' eu zic ca un drum pin' in cluj e mai scurt dekatt unu panan' UK.Mai au doar hobbitu,Sir Gawain ^the Green Knight(pe care mi l-am luat azi,il am chiar next to me),Farmer Giles Of Ham shi FOTR shi TTT.

Quote:
Silmarilii sint Inelele Puterii faurite de elfi.
Eh,e probabil doar 'prezentarea' pe care o fak o gashka de neshtiutori de pe site...Cum scrie pe una din cartzi kum ca the fellowship e formata din hobbitzi,vrajitori...orci shi troli?!!!Dar dak nu...Dumnezeu cu mila!
K ma enerf**te pe mine e k au nishte ilustratii pe copertzi de-tzi vine sa-tzi dai palme!

GANDAAAALF!!!!!I FUCKN' REMEMBERED!!!!!!!!!!!TINE AICI:
http://www.fidescentre.ro/
ashtia aduc cartzi straine in romania.Da email,intreaba de tolkien,shi cand vine raspunsu',vezi dak'tzi trimit o oferta(eu am una,shi ma uit la ea din cand in cand-ps ashta se cheama autoflagelare ).Eu i-am contactat anu' trecut in vara,da' cik in timpul verii nu aduceau...asha k m-am lasat pagubash...k pretzurile's cam...piparate*ca tre' sa incluzi shi taze postale,shi tvau' lor.Good luck!Eu nu mai apelez la ey k in curand vine my birthda shi am aflat ca avem ceva prieten de familie kre din knd in knd are treaba in anglia,shi cred ca fac eu o afacere cu el...

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif