Quote:
in primul rand ca totdeauna avetzi chef de citit cand mancatzi...ete fleoshc!!! Se poarta manushi cand se citesc cartzile alea...Se deterioreaza altfel...! Capisci?!
|
...eu8 ma spal pe maini inainte shi dupa

Shi tre' sa recunosc k odata am mancat in timp ce kiteam,da' era doar pita shi salam,deci no leaking problem,da' o fost doar o data shi n-o sa se mai intample.Shi,in plus,I had them borrowed twice,shi atat.NO ONE TOUCHES MY PRECIOUSSSESES NO MORE.
Bey Gandalf,gynion.Aici la librarie bu prea se incurca cu email shau alte kstii d'astea-da' eu zic ca un drum pin' in cluj e mai scurt dekatt unu panan' UK.Mai au doar hobbitu,Sir Gawain ^the Green Knight(pe care mi l-am luat azi,il am chiar next to me),Farmer Giles Of Ham shi FOTR shi TTT.
Quote:
Silmarilii sint Inelele Puterii faurite de elfi.
|
Eh,e probabil doar 'prezentarea' pe care o fak o gashka de neshtiutori de pe site...Cum scrie pe una din cartzi kum ca the fellowship e formata din hobbitzi,vrajitori...orci shi troli?!!!Dar dak nu...Dumnezeu cu mila!
K ma enerf**te pe mine e k au nishte ilustratii pe copertzi de-tzi vine sa-tzi dai palme!
GANDAAAALF!!!!!I FUCKN' REMEMBERED!!!!!!!!!!!TINE AICI:
http://www.fidescentre.ro/
ashtia aduc cartzi straine in romania.Da email,intreaba de tolkien,shi cand vine raspunsu',vezi dak'tzi trimit o oferta(eu am una,shi ma uit la ea din cand in cand-ps ashta se cheama autoflagelare

).Eu i-am contactat anu' trecut in vara,da' cik in timpul verii nu aduceau...asha k m-am lasat pagubash...k pretzurile's cam...piparate*ca tre' sa incluzi shi taze postale,shi tvau' lor.Good luck!Eu nu mai apelez la ey k in curand vine my birthda shi am aflat ca avem ceva prieten de familie kre din knd in knd are treaba in anglia,shi cred ca fac eu o afacere cu el...