Hey, oameni buni, ce-i cu moralitatea asta (imoralitatea??) in discutiile voastre?? Subiectul filmului nu este amoral, nu este declamator, este satiric. Filmul este o semi-parodie, dulce-amaruie, despre o societate indiferenta fata de indivizi si despre indivizi indiferenti fata de societate (complicat, nu? :roll: ). L-am vazut in iunie pe "cd" (eh, recunosc - nu tot ce e legal, e si bun) si am sperat de atunci ca va fi cel mai bun film al anului... si poate va fi. "Chicago" si-a meritat cu varf si indesat premiile, daca nu a fost chiar nedreptatit (regie?scenariu?actori?)!! "A Beautiful Mind" nu-si merita premiile, "Pacientul englez", etc. De ce toata lumea se repede sa carcoteasca filmele de oscar nu inteleg... Chiar credeti ca americanii de la "Academy Award Foundation" sunt niste tampiti iar voi sunteti asa destepti?? For God's sakes!!
hop'asa, sa nu ziceti ca fiind, probabil vreun "junior" (oricum, sunt deplasate clasamentele astea ale utilizatorilor), ma uit la filme de ieri, de azi. Am mai scris pentru cinemagia de n ori inainte sa ma inregistrez, dar pana la urma mi s-a facut lehamite de oamenii care dau 5 stele unor filme ca "The jungle book 2", "anger management", etc., etc., iar "Chicago" primeste 4 (iar din experienta mea, un film care are patru stele - nici unul n-are mai putin de 3!). N-am putut sa raman indiferent! Astept replici.