O povestioara vizavi de imoral si amoral. Am fost acuma cateva luni la Resita, la un fel de expozeu sau cum vreti sa-i spuneti, in care am prezentat impreuna cu niste colegi de clasa Timisoara. In dimineata zilei in care am avut prezentarea, am intalnit diversi politicieni, printre care si domnul Sorin Frunzaverde, de care sunt convins ca unii ati auzit. Intamplarea a facut sa intreb daca toti politicienii sunt "imorali". Raspunsul sau a inceput prin a ma corecta, caci imoral e cel care isi inseala sotia. De curiozitate m-am uitat in DEX, unde cuvintele au aceeasi explicatie/descriere. Mda...ca sa nu mia vorbim despre astea ca-s dubioase din sine.
Chicago este un film bun, care m-a impresionat mai degraba ca regie si cinematografie(cred ca acestor "departamente" trebuie sa le fiu recunoscator), decat prin actiune sau actori. Bineinteles, ani lumina de Pianistul. C. Reily are acelasi rol ca in The Hours, adica de sot inocent si "nevazator". Merge pe-o linie, nu gluma! Mi-a placut de Richard, chiar mi-a placut mai multe decat de Cat sau Renee(ce nume savuros). Oricum e mai bun decat Moulin Rouge.
|