Thread: Rationament
View Single Post
Old 03 Sep 2003, 09:55   #3
Bubu
Guru

Bubu

Send a message via Yahoo to Bubu
Semaca, imi cer scuze, dar cred ca faci o confuzie. A oferi publicului exact ce doreste si a face abstractie de public de de amorul artei, a regizorului creator din turnul de fildes sunt doar extremele problemei.

Originally Posted by Semaca:
. Adrenalina: o urmarire - doua, o bataie - doua.
2. Neaparat ceva sex, ca instinctul de reproducere e cel mai tare.
3. Replici spumoase cat incape, sa rada poporul.
4. Neaparat happy-end, ca sa nu ies suparat din sala.

Ingredientele enumerate de tine se gasesc si in Arizona Dream. E vorba de un kitsch cinematografic? Avem replici spumoase, avem sex (oho, sunt ceva scene!), avem si putin caft. Si un pic de happy-end.

Avem insa multa imaginatie. Prefer o poveste stupida cu tone de efecte speciale unui scenariu anost.

Semaca, nu inteleg ce vrei sa spui. Daca un film nu este vizionat atunci se mai poate numi film? Asa ti-l faci cu o camera video si il vizionezi cand ai tu chef. Filmul se face ca sa fie vizionat de un public, nu ca sa prinda mucegai. Si ca sa ai public e necesar sa-l cointeresezi. Asta am intrebat: cum atragi publicul? Ok, exista si formule kitsch, dar nu la asta ma refeream. Oare sa-i dam inainte cu agronomi, cu defavorizati, hadicapati, noroaie, ploi, gunoaie, prostituate? Pai ce nevoie mai ai sa vezi un film, cand le poti vedea pe toate live?

P.S. La desene inca lucrez. Dar e un proiect mult prea indepartat. Pana atunci ma ocup de urgenete