View Single Post
Old 31 Aug 2003, 09:20   #73
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Filmele pe care le astept acuma nu se chiar grabesc sa apare. O mare parte din ele se afla inca in stadiul "filming". In primul rand este Resident Evil:Apocalypse, fiindca am si eu sperante ca filmul poate iesi bine daca P.W. Anderson s-a inspirat mai mult din joc decat din propria lui bibilica de aceasta data.
Alt film pe care il astept cu mult entuziasm este Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Am convingerea ca acesta va fi mult mai bun decat cele anterioare, deoarece: avem un nou regizor, in persoana talentatului Alfonso Cuaron; Sirius Black este interpretat de nimeni altul decat Gary Oldman; au mai pus un strat de x-perience si copiii aia pe ei; si cel mai important, cartea a treia este mult mai buna decat primele doua carti cu o poveste mult mai interesanta.
Totodata ar mai fi Secret Window, Secret Garden, un film cu Johnny Depp care se bazeaza pe un roman de Stephen King. Sincer nu cred ca poate fi senzational, fiindca am citit piesa in cauza, dar prezenta lui Depp intr-un film de King poate fi o combinatie ideala.
Ultimul film de "long term" este Deus Ex. Film care se bazeaza pe jocul cu acelasi nume si care poate cu adevarat sa fie destul de interesant: coruptie, spionaj, terorism, etc
Un film care va apare mai curand este Matrix Rev. pe lista mea. Apoi si Piratii, ca nu i-am vazut. Si cam atat acuma. Mai pot fi si Finding Nemo, Freddy vs. Jason, etc.
PoliFanAthic is offline   sendpm.gif