:oops: A trecut ceva vreme de cand nu m-am mai chinuit cu postarile pe-aici.
In continuare urmeaza parerea proprie shi personala referitoare la "Piratzii din ...." [ditamai numele are filmul asta, shi mai e shi al naibii de lung... nu se poate aplica regula "Cat ai zice peshte"].
Film vazut la Multiplex, in conditzii cum nu se poate mai placute: fotoliu moale sub posterior [ca aproape duceam dorul scaunelor tari in care te foieshti la nici 3 minute - acolo, in fotoliu ala mi-a amortzit .... hmmmm .... iar acum daca ash avea o Lara Croft langa mine shi am fi amandoi intr-un avion incercand sa salvam planeta mi-ar la o replica de genul: "Fascinant"]... unde ramasesem? La .... hmmmmm ... ah, shi mai era shi sunetul care ne mângâia placut orechile. O placere.
Cat despre film? 4/5 am zis eu. Asta daca ar fi sa-l incadrez in filmele de vara, alea care te relaxeaza shi te aduc intr-o stare de spirit cat de cat sanatoasa. Romantic cat sa iei cu tine o fatuca. Amuzant cat sa razi pe alocuri. Tensionat???? Well... n-ash zice.
Serios vorbind, unele replici erau pline de umor iar Depp - la care majoritatea s-a referit pana acum - pare intr-adevar a duce filmul in spate. Cui i-a placut Zorro o sa se bucure de un film facut in aceeashi maniera - sper sa nu greshesc la comparatzii.
Hmmm, baietzii ar putea fi dezamagitzi - nu de alta da' nu apare nici o Catrina mai rasarita pe-acolo. 1-0 pentru Zorro la domeniu gajici rapitoare.
Apropo, care zice ca nu s-a simtzit bine la filmul asta minte. Minte de ingheatza apele din Caraibe.
Shi daca are careva de comentat la adresa mea un singur cuvant am shi eu de zis: "Parlay" [ash fi preferat varianta Johnny Depp da' nu e la fel de scurta]
P.S. Un plus shi pentru traducere. Uneori chiar era in ton cu aerul filmului. Glumeeeeeeeesc... a fost la tzinta. :wink: