Originally Posted by toni:
Inainte de proiectia propriu zisa, a vorbit Emanuel + Domnul Laszlo Nu-mai-stiu-cum de la Glob Com Media (am scris bine?) Doi oratori desavirsiti, unul mai incoerent ca celalalt.
Emanuel a vorbit si el, nu-mi aduc aminte ce, banuiesc ca nu a spus nimic interesant....
|
Mi-a placut relatarea ta despre eveniment... de-abia astept a 4-a intalnire... daca se va mai face...
S-ar parea ca de data asta am reusit sa nemultumesc pe multi asa ca m-am gandit sa stau cuminte in banca mea si sa ma las de astfel de intalniri. Unul dintre forumistii suparati pe mine, si caruia ii cer scuze si pe aceasta cale este No One care a venit de departe pentru a fi alaturi de noi si noi nu i-am acordat atentia necesara... imi pare foarte rau... chiar credeam ca va veni cu noi la Han... dar n-a fost asa...
Un altul, probabil este TLD pe care nu l-am vazut nici la film, nici la Han... sau poate a venit dar nu s-a prezentat... imi pare rau si de acest lucru, as fi vrut sa-l cunosc...
De 2 lucruri imi pare bine: filmul a placut la majoritatea celor invitati si am reusit sa schimb cateva cuvinte cu voi forumistii (inclusiv 5 minute in fuga cu No One inainte de film!).