Comentarii dupa a treia intilnire a forumistilor
Inceputuri : Inainte de proiectia propriu zisa, a vorbit Emanuel + Domnul Laszlo Nu-mai-stiu-cum de la Glob Com Media (am scris bine?) Doi oratori desavirsiti, unul mai incoerent ca celalalt. Domnul Laszlo ne-a spus ce tare e Buena Vista International si citi bani fac filmele mirifice pe care le produce, de parca noi, cei din sala, aveam actiuni la mai sus amintita firma. Ma rog, asta e. Emanuel a vorbit si el, nu-mi aduc aminte ce, banuiesc ca nu a spus nimic interesant....
Filmul : asta a fost ok, comentariile le facem in alte sectiuni ale forumului
Circiuma de dupa : Am fost tot la Hanu' lu' Manuc, aceeasi ospatari apatici si enervanti. O placere deosebita a fost prezenta printre muritorii de rind a celui ce semneaza Ambra Blu. Au mai semnat condica la Han : Ricutza, Danny , Blitz 43 + nevasta, Leonard, Arhanghel, patch4all, emanuel, eu..si inca citiva, cu scuzele de rigoare ca nu-mi aduc aminte
Birfe : Cica a venit NoOne, dar l-a acaparat o gagica si nu i-a dat drumul, asa ca n-a venit la circiuma. Snachro cica ar fi aparut si el, eu nu stiu nimic, asteptam ca confirme /infirme. Nu a venit nici Crydead, nici ALS. In lipsa de alte fete de pe site, Ambra s-a indragostit de o cunostinta de-a lui Emanuel, o bruneta draguta foc. Ricutza a baut suc, Blitz 43 a baut tot suc ( cica era cu masina, dar eu cred ca era doar cu nevasta-sa...)
Astept comentarii, injuraturi si completari