un creion si...
Aici Crydead ai perfecta dreptate! Nimeni nu cred eu ca o sa bata cimpii cu filmele romanesti de mare anvergura si respiratie.
Eu cred ca problema e in alta parte: poate exista subiecte sau storyuri care "nu sunt interesante" pentru bosorogii care impart bugete.
Sau-poate- nu sunt idei pe piata. Sau poate regizorii vor sa-si scrie singuri scenariile si de-aia iese ce iese.
Daca numele meu ar fi Sergiu Nicolaescu si miine imi vine o idee despre trei femei si un barbat: prima vrea sa-l ucida, a doua vrea sa-l jefuiasca si a treia vrea sa se casatoreasca cu el...Zic si eu, ma rog...
Este un film pe care l-as face? Sau ma duc si mai fac un film despre al 2lea razboi mondial?
Poate nu am cojones decit pentru al2lea RM?!!!
Si pe mine, Sergiu, oricum ma incomodeaza 80% dintre cei care au in cap ideea ca ar vrea sa faca film.
Pentru ei nu conteaza subiectele ci proiectele din care scot ei bani!
PS: AmbraB zice cu actorii ...asta e scoala. Ei sunt actori de teatru si asta sunt pusi sa faca la scoala. Asta e doctrina! Pentru scoala asta de la noi nu exista actorie de film!
E un curs abscons pe care il tine ba Diaconu, ba Gica, ba cine se mai nimereste liber.
Nae a fost chemat sa tina un curs si ...totul a ramas balta. Si Nae era mai bine decit Diaconu si decit multi altii care o freaka prin zona.
|