View Single Post
Old 06 Aug 2003, 11:18   #174
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Re: Intinlirea...

Originally Posted by Lemmy:
Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature...

Fata de tine, eu vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am vazut deja filmul la Mall si am ales acest loc impreuna cu distribuitorul pentru intalnirea forumistilor (3), pentru a va bucura si voi de acest film cum merita... in cele mai bune conditii! Daca tu esti de o alta parere, treaba ta!

A... ce sa mai vorbim cu cineva care are la interese lenea... probabil ca ai spus aceste lucruri pentru ca ti-e prea lene sa vii la Mall sa vezi un film cu adevarat exceptional! Si bine faci, stai tu acasa si vezi-l pe divx si te rog nu mai insulta lumea de pe forum, pentru ca doar cu 9 mesaje nu ti-ai castigat acest drept!

Si nu sunt nici Gore Verbinski, nici Jerry Bruckheimer (as vrea eu!) sunt doar Emanuel Lazarescu, un impatimit cinefil care vrea sa se intalneasca si cu alti colegi de discutii si sa se simta bine impreuna si sa schimbe impresii despre aceasta lume minunata a filmului care ne leaga pe toti pe acest site!
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif