Originally Posted by crydead:
Eu ma chinuiesc sa induc o stare de fapte intre mine si domnishoara purtatoare de tava, shoptindu-i tandu, dar ferm, "Am mai vrea si noi doi beri, te rog!". Si tocmai cand ea, excitata la gandul ca va primi bacshish, se gandeshte privindu-ma, domnu' asta e un mare domn, am sa ma daruiesc lui pa navetele din spate, de langa mine se aude o voce sparta, "Doamna, doua beri!". :evil:
|
Si tocmai cind domnisoara purtatoare de tava si facatoare de bine si de teava se intoarce catre domnul Crydead si este abuzata sonor de catre domnul Ambra Blu, trasmitatorul pe unde sonore a unui Van Diesel mai mic si mai concentrat, isi da seama unde a gresit. Totul in viata e o chestiune de prioritati, isi zise dumneai in sinea-i, si se indrepta fericita catre domnul a carui voce, cind o auzi, zboara hainele de pe tine. De aceea, cind scriu aceste rinduri, mi-e teama sa le citesc cu glas tare si pe lietere, cum fac de obicei, de teama sa nu ramin in pula goala. Cum pot sa mai imi platesc berile daca n-am o cirpa in cur?