Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 04 Jul 2003, 17:45   #181
Amyd
Guru

Amyd

Nu te simti trist, esti trist. In cazul tau nu e o emotie temporara ci o manifestare permanenta.

Cazul tau, desi nu este de prestigiul unui burvi2001, ar putea totusi tine un studiu psihiatric al interactiunii pe forumuri fara probleme. Daca n-as fi bun la suflet, mai ca ti-as colectiona diatribele, am auzit ca se plateste bine pentru studii de caz. Si ma bucura sa vad ca nu ai adormit, in ultimul timp n-ai incercat decat insulte colaterale, chiar ma ingrijorasem.

Cat despre "inginerul Amyd", asta e un alt lucru extrem de amuzant. Nu de altceva, dar ma gandesc la ce scrie pe "pregatirea" ta. Semiantropolingvist specializat in stiinte politice pe ritmuri de hip-hop bulgaresc, cu doua clase terminate or something? Stiu ca e nasol sa trebuiasca sa dai nasul cu oameni care au facut si fac in fiecare zi ce iti doresti tu cu atata ardoare sa faci (adica filme), dar sincer, nu e vina mea ca nu reusesti, degeaba te inhibi atata cand discutam.

Din pacate pentru jalnica ta "Ars Combinatoria", e departe chiar de umilele jocurile de camera a lui Haydn. Sau esti mai degraba un epigon de-al lui Leibnitz? Dar nu dispera, practice makes perfect, you adorable obnubilating nincompoop...

Salutari,
Andrei

P.S.: Catallin, esti sigur ca nu vrei sa gasesti niste "tipi implicati mai puternic" in Anime? Poate asa o sa inveti mai multe despre asta, chiar despre viata in domeniul acesta, in special din "culise"... procedeul pare sa functioneze ireprosabil in alte parti pentru tine. :wink:
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif